Katalóg metodických dní organizovaných v rámci projektu DiTEdu

Katalóg metodických dní organizovaných v rámci projektu DiTEdu

Dobrý deň, milé učiteľky a milí učitelia!

Radi by sme vás upozornili na nový Katalóg metodických dní organizovaných v rámci projektu DiTEdu. Tento katalóg je navrhnutý špeciálne pre vás, aby vám pomohol rozvíjať a posilňovať vaše digitálne kompetencie, ktoré sú v dnešnom rýchlo sa meniacom vzdelávacom prostredí nevyhnutné.

V rámci projektu Digitálna transformácia vzdelávania a školy (DiTEdu) vám ponúkame možnosť zúčastniť sa metodických dní, ktoré sú zamerané na integráciu digitálnych technológií do výučby. Tieto dni sú určené pre pedagógov materských, základných a stredných škôl a vám poskytnú nielen teoretické základy, ale aj praktické ukážky a príležitosti na diskusiu a výmenu skúseností.

Nezmeškajte príležitosť získať nové vedomosti a zručnosti, ktoré vám pomôžu efektívne využívať digitálne nástroje vo vašej pedagogickej praxi. Pripojte sa k nám a staňte sa súčasťou komunity inovatívnych pedagógov, ktorí sú pripravení čeliť výzvam moderného vzdelávania.

Prihlasovanie na jednotlivé metodické dni budeme postupne aktualizovať cez vzdelávací portál NIVaM, skupina Odborné podujatia (NIVaM): https://bit.ly/3NlYw1a

Tešíme sa na vašu účasť!

S pozdravom, Tím DiTEdu

 


Katalóg k stiahnutiu TU: Katalóg metodických dní organizovaných v rámci projektu DiTEdu


 

 

Zdielať tento článok